Om bloggen

plakat lavet af Ove von SpæthGiv en hånd!

Beefeaters er en de mest oversete danske bands i Danmarks rockhistorie. De var forud for deres tid på mange måder:  i deres musik og måden at spille den på, i formålet med deres musik, brugen af lysshows, foreningen af beatmusik og folkesang (med Povl Dissing og Benny Holst), med plakatkunsten og meget mere.
Bloggen her skal dyrke bandet og  komme i kontakt med jer, der har historier om Beefeaters eller ligger inde med billeder, autografer eller hvad som helst, som kunne tilføje brikker til historien.

Go Beefing!

 

 

 

3 thoughts on “Om bloggen”

 1. Hej Morten L A og fans
  Fedt at du tager initiativ til at Beefeaters ikke går ud i glemslen. De har stadig en stor plads i mit sind og på min playliste siden jeg startede med at lytte til dem da min storebror hjembragte “ Meet you there” engang i 69 måske hvor jeg var 14 år. At de var nyskabende er lidt nyt for mig fordi jeg altid har betragtet dem som moderne ( dengang) blues fortolkere. Muddy Waters Stormy monday og Pappa’s Got A brand new bag etc. Da de var unge var blues allerede gammel.
  Hvem af de gamle band medlemmer lever egentlig? Kunne være sjovt hvis de bidrog til fortællingen.
  Vh
  Kim Høite

   1. Hej Kim – glad for du også synes Beefeaters er fede.
    Ja, det er Morten Kjærumgaards side om Beefeaters. Den er rigtig god. Morten har for øvrigt genoplivet Beefeaters igen med nye unge musikere.
    Det kan anbefales at komme ud og høre, hvis lejligheden byder sig. Jeg var inde til premieren på Halmtorvet. Det var helt fantastisk.

    De har en facebookside, hvor du kan følge med i de næste koncerter:
    https://www.facebook.com/Beefeatersdk/posts/2250323658532686

    Jeg har talt med flere af de endnu levende medlemmer (der har faktisk været en del igennem bandet når man tager hele bandets historie med), men der er et par enkelte jeg godt gad have en snak med, men har til gode endnu. Projektet halter dog på grund af økonomi og tid. Men det skal nok komme en dag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *